a birodalom

Köszöntelek a TransyCan oldalakon! Isten hozott, Welcome, Bine ai venit, Wilkommen, Bienvenu...

E megújult formával a könnyebb eligazodást szeretném segíteni, remélem, áttekinthetőbbé vált "a birodalom". Bővebb magyarázatot a tartalomról a fenti menüben található Bemutatkozóra kattintva lelsz. Ha már ismerősek az oldalak, akkor nyugodtan használhatod a baloldali - "birodalmi" - menüt: az egyenesen a keresett fejezetekhez visz.

(2003. júliusától a Café szerkesztésében nem veszek részt. Baráti szívességként továbbra is helyet biztosítok neki ezen a domainen, és alkalomszerűen a webtechnika gondozását végzem.)

A TransyCan - a szerző jelenlegi állapotát kifejező cím: egy Kanadába vetődött transzilván webvándor (wilagwandor?) kétlakiságát foglalja össze. De úgy is mondhatnánk, hogy e két végpont közötti lebegést ellensúlyozó virtuálé. Ez utóbbi kifejezés nem a sajátom, de szerzője, kiagyalója azt nyilatkozta, szeretné, ha terjedne. Ímé: terjed...

A webbirodalom fejezetei különböző időszakokban születtek, tartalmilag nem is összefüggők; egyetlen közös vonásuk talán annyi, hogy mindeniket én webmesterkedtem. Olyikat másokkal együttműködve és/vagy szerkesztve, a többit csupán a magam mulatságára. Optimistább pillanatokban azt mondom: talán a látogatók örömére is.

View my GuestMap

Hírek

arrow.gif 2003. július
Moshu kilépett a Café szerkesztőségéből arrow.gif 2003. febr. 17.
Új köntösben a Transycan.

arrow.gif 2002. aug. 7
Elindult a szerző naplója

Leköteleztek

Evrsoft
Dynamic Drive
Milonic Solutions
Flamingtext
Bravenet
LinkSky

Valid HTML 4.0!